Training

Een goede voorbereiding is een belangrijke basis voor het voltooien van jouw doel. Speciaal voor de de 5 of 10 km bij de Kika Hilversum City Run worden er Speciaal voor de editie van 2024 worden er looptrainingen aangeboden. Daarbij organiseert Team Sportservice 't Gooi trainingswandelingen voor de route van 6 kilometer. 

Run2Day Loopclinic (5 & 10 km)

Speciaal voor hardlopers die zich goed willen voorbereiden op de Kika Hilversum City Run, organiseren Run2Day Hilversum en de Gooise Atletiek Club hardlooptrainingen die jou klaarstomen voor de 5 of 10 km. De trainingen gaan op zaterdag 3 febrauri van start en worden 10 weken lang gegeven onder begeleiding van deskundige trainers. Het Run2Day Loopclinic pakket inclusief een startbewijs én het officiele Runningshirt kost € 90,- en is af te nemen via ons inschrijfformulier.
 
Voor wie?
Wil jij je goed voorbereiden op de Kika Hilversum City Run van zondag 14 april? Schrijf je dan vandaag nog in voor de hardlooptraining van 5 of 10 km. De training is voor:
  • Onregelmatige lopers. Bouw meer conditie op en zorg voor regelmaat in het lopen.
  • Herstartende lopers. Je was (even) gestopt, maar je kunt het niet laten en probeert het opnieuw. Je hebt al wat conditie.
  • Doorstartende lopers. Verbeter je looptechniek, voorkom blessures en bouw je conditie verstandig op.

Iedereen tussen de 18 en 88 jaar is van harte welkom. Er zijn meerdere groepen voor verschillende niveaus. De focus is volhouden, genieten van hardlopen en aandacht voor looptechniek. En natuurlijk zijn de trainingen ook gewoon erg gezellig.

Wat krijg je?
  • 10 trainingen met looptechniek, krachttraining, conditieverbetering, fysio begeleiding en nog veel meer.
  • Een startbewijs voor de Kika Hilversum City Run 
  • Een functioneel Runningshirt
  • 10 % korting bij aanschaf loopschoenen bij Run2Day Hilversum

Afstanden
Er wordt getraind voor twee afstanden: 5 en 10 km. Wil jij de conditie verbeteren en in één keer 5 km lopen? Kies dan voor de 5 km training. Kun jij al 5 km in 35 minuten lopen en wil je vooral sneller lopen? Kies dan voor de 10 km.

Aanmelden
Aanmelden kan via de inschrijfmodule van de Hilversum City Run. Let op! De trainingen beginnen op zaterdag 3 februari. Aanmelden voor de Run2Day Loopclinic kan tot en met vrijdag 2 februari. Deelnemers die zich na vrijdag 2 februari hebben aangemeld, stromen dan in bij de tweede training van de Run2Day Loopclinic.

Aanmelden

Trainingswandelingen

In het kader van ‘Heel Hilversum Wandelt zetten de buurtsportcoaches Wandelen in Hilversum van Team Sportservice zich in om zoveel mogelijk inwoners van Hilversum aan het wandelen krijgen. Ellen Steusel, buurtsportcoach wandelen, ziet dit evenement als de ultieme kans om samen met Hilversummers op pad te gaan en samen te trainen voor de 600 jaar Hilversum Walk. In voorbereiding op de 6 kilometer van de Hilversum Walk heeft Ellen een trainingsschema opgesteld. De trainingen in voorbereiding op het evenement zijn helemaal gratis

Wanneer? Woensdagochtend om 10.00 – 11.00 uur op 20 maart, 27 maart, 3 april en 10 april
Waar? Marktplein Hilversum

Aanmelden
Voor meer informatie over de traingswandelingen klik hier of neem contact op met buurtsportcoach Wandelen Ellen Steusel via esteusel@teamsportservice.nl of 06 – 16 30 63 56.

Aanmelden