Training

Een goede voorbereiding is een belangrijke basis voor het voltooien van de 5 of 10 km bij de Kika Hilversum City Run. Speciaal voor de editie van 2024 worden er looptrainingen aangeboden.

Run2Day Loopclinic

Speciaal voor hardlopers die zich goed willen voorbereiden op de Kika Hilversum City Run, organiseren Run2Day Hilversum en de Gooise Atletiek Club hardlooptrainingen die jou klaarstomen voor de 5 of 10 km. De trainingen gaan op zaterdag 3 febrauri van start en worden 10 weken lang gegeven onder begeleiding van deskundige trainers. Het Run2Day Loopclinic pakket inclusief een startbewijs én het officiele Runningshirt kost € 90,- en is af te nemen via ons inschrijfformulier.
 
Voor wie?
Wil jij je goed voorbereiden op de Kika Hilversum City Run van zondag 14 april? Schrijf je dan vandaag nog in voor de hardlooptraining van 5 of 10 km. De training is voor:
  • Onregelmatige lopers. Bouw meer conditie op en zorg voor regelmaat in het lopen.
  • Herstartende lopers. Je was (even) gestopt, maar je kunt het niet laten en probeert het opnieuw. Je hebt al wat conditie.
  • Doorstartende lopers. Verbeter je looptechniek, voorkom blessures en bouw je conditie verstandig op.

Iedereen tussen de 18 en 88 jaar is van harte welkom. Er zijn meerdere groepen voor verschillende niveaus. De focus is volhouden, genieten van hardlopen en aandacht voor looptechniek. En natuurlijk zijn de trainingen ook gewoon erg gezellig.

Wat krijg je?
  • 10 trainingen met looptechniek, krachttraining, conditieverbetering, fysio begeleiding en nog veel meer.
  • Een startbewijs voor de Kika Hilversum City Run 
  • Een functioneel Runningshirt
  • 10 % korting bij aanschaf loopschoenen bij Run2Day Hilversum

Afstanden
Er wordt getraind voor twee afstanden: 5 en 10 km. Wil jij de conditie verbeteren en in één keer 5 km lopen? Kies dan voor de 5 km training. Kun jij al 5 km in 35 minuten lopen en wil je vooral sneller lopen? Kies dan voor de 10 km.

Aanmelden
Aanmelden kan via de inschrijfmodule van de Hilversum City Run. Let op! De trainingen beginnen op zaterdag 3 februari. Aanmelden voor de Run2Day Loopclinic kan tot en met vrijdag 2 februari. Deelnemers die zich na vrijdag 2 februari hebben aangemeld, stromen dan in bij de tweede training van de Run2Day Loopclinic.

Aanmelden