10 km


10 km

Het parcours van de 10 km brengt jouw door mediapark waar het Nederlands instituut voor Beeld & Geluid gevestigd is. Vervolgens richting het Raadshuis wat een hoogtepunt is uit het werk van Willem Marinus Dudok. Ook kom je langs de verschillende pleinen en loop je vanaf de Groest, met alle gezellige cafe's en restaurants zo naar de finish op het Marktplein. Waar jouw supporters staan om je toe te juichen. 

Start

De start is op het gezellige Marktplein Langgewenst.

Startvakken
De start vindt plaats in startgroepen. Ieder startgroep wordt aangegeven met een kleur en staat voor de jouw starttijd. Voor de start vind er in het startvak een warming-up plaats. De startgroepen van de recreatieloop worden ingedeeld op basis van de opgegeven streeftijd. Let op! Starten in een andere startgroep is niet toegestaan!

Starttijden

Finish

De finish is op het gezellige Marktplein Langgewenst.

Overige deelnemersinformatie

Kleding
Op het Markplein is er de mogelijkheid om jouw kleding in te leveren bij de kledinginname. Bij inlevering van jouw (kleding)tas krijg je een sticker op jouw startnummer geplakt. Na afloop kan je aan de hand van dit nummer jouw tas weer ophalen. Inleveren is op eigen risico. De kledinginname is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Er is geen douche- en omkleedgelegenheid beschikbaar. Let op: kleding die je in de startvakken achterlaat of aan de dranghekken vastbindt, wordt direct na de start verwijderd.
Massage
Na de KiKa Hilversum City Run kunnen deelnemers gemasseerd worden op het Marktplein. De massage is gratis en wordt verzorgd door OREC
Verzorgingsposten
Langs het parcours tref je op 6,5 kilometer een verzorgingspost waar water wordt uitgedeeld.

Starttijden

10 kilometer Startnummers Starttijd Startvak Kleur
Wedstrijd

1  
Business

2  
Le Champion Leden

3  
Recreatiegroep 1

4  
Recreatiegroep 2

5