Bink Family Run

Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving en wil graag zoveel mogelijk mensen in beweging brengen! De Bink Family Run tijdens de KiKa Hilversum City Run is daarom het onderdeel waar iedereen aan mee kan doen. Ga de uitdaging aan met de hele familie! Ook zijn wij er voor sporters met een beperking. Wheelers, rolstoelen en kinderwagens. Iedereen is welkom bij de Bink Family Run!

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om mee te lopen? Inschrijven kan voor slechts € 5,50 online. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race. Er is geen na-inschrijving op de dag van het evenement.

Start

De start is op het gezellige Marktplein Langgewenst. 

Startvakken
De start vindt plaats in startgroepen. Ieder startgroep wordt aangegeven met een kleur en staat voor de jouw starttijd. Voor de start vind er in het startvak een warming-up plaats. De startgroepen van de recreatieloop worden ingedeeld op basis van de opgegeven streeftijd. Let op! Starten in een andere startgroep is niet toegestaan!

Starttijden

Parcours

Bij de Bink Family Run kan er gekozen worden uit een 800 meter of een 1,5 kilometer door de binnenstad van Hilversum. 

Finish

De finish is op het Marktplein Langgewenst. Direct na de finish krijgen alle deelnemers een flesje drinken en een toffe medaille.