Inschrijven en tarieven

Gezamenlijk trainen, de spanning voor de start en de kilometers over het parcours zullen banden versterken en grenzen doen verleggen. Meedoen aan 10 km of 5 km Business Run is dé sportiefste vorm van teambuilding. Daag jouw team uit om op zondag 14 april samen aan de start te staan van de KiKa Hilversum City Run.

Inschrijven

Businessteam 10 km 
€ 400,- (excl. BTW)

Businessteam 5 km
€ 325,- (excl. BTW)

Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Goed geregeld met het businesspakket

Met het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Zo krijg je een gunstige startpositie bij de 5 en de 10 kilometer, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team nu in voor de KiKa Hilversum City Run.
Bevoorrechte startpositie
Medaille
Teamfoto
Businessplein

''Het creëert een gevoel van samenzijn''

- Newomij

Wedstrijd Business Run

De eerste drie teams op de 10 km en het eerste team op de 5 km ontvangen een prijs.

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Run, kun je ons een e-mail sturen.