Bink Kids RunBink Kids Run


Wil jouw zoon of dochter ook meedoen aan de KiKa Hilversum City Run? Dat kan tijdens de Bink Kids Run! Speciaal voor alle kinderen tussen de 4 en 13 jaar is er een parcours van 800 (4 t/m 6 jaar) en 1.500 (7 t/m 13 jaar) meter door het centrum. Een hele vette ervaring! Daarbij kan jij ook samen met jouw klasgenootjes de strijd aangaan tijdens het Scholenkampioenschap.

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om mee te lopen? Inschrijven kan voor slechts € 5,50 online. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race. Er is geen na-inschrijving op de dag van het evenement.

Start

De start is op het gezellige Marktplein Langgewenst. 

Startvakken
De start vindt plaats in startgroepen. Iedere startgroep wordt aangegeven met een kleur en staat voor jouw starttijd. Voor de start vind er in het startvak een warming-up plaats. De startgroepen van de recreatieloop worden ingedeeld op basis van de opgegeven streeftijd. Let op! Starten in een andere startgroep is niet toegestaan!

Starttijden

*Let op! Alleen bij de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar is het voor ouders toegestaan om mee te lopen.

Finish

De finish is op het gezellige Marktplein Langgewenst. Direct na de finish krijgen alle deelnemers een flesje drinken en een toffe medaille.

Scholenkampioenschap

Ga samen met jouw klasgenootjes de strijd aan tijdens het Scholenkampioenschap van de Bink Kids Run! De Hilversumse school met relatief de meeste leerlingen aan de start krijgt een mooie prijs voor de hele school! Dus roep al jouw klasgenootjes op om met jou aan de start te staan van de Bink Kids Run. Meedoen is belangrijk dan winnen!

Start en finish

Aanvullen
Kids Run
Startnummers
Starttijd
Startvak
Kleur1233
Finish
Aanvullen

Parcours

Aanvullen

Begeleiding ouders
Ouders mogen alléén met kinderen van 4, 5 en 6 jaar meelopen over het parcours.