Sponsors stellen zich voor

Bink kinderopvang: samen groeien met plezier

Dat is wat we doen bij Bink! Op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang bieden we een veilige, vertrouwde en uitdagende plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen spelen, sporten én plezier maken.

Bink is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en heeft vestigingen in Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide. We zetten ons actief in voor gelijke kansen voor alle kinderen, omdat kinderopvang bijdraagt aan hun ontwikkeling. Ook besteden we veel aandacht aan gezondheid en bewegen. Om kinderen te stimuleren meer te sporten en bewegen, sponsoren wij al 16 jaar de Bink Kids Run.

Meer informatie

 

Run2Day Hilversum

Run2Day Hilversum is de 'running expert' van het Gooi. Naast het grote aanbod aan schoenen, kleding en accessoires, maken we zooltjes op maat en een uitgebreide loopanalyse. De hardloopanalyse doen we met een een statische 3D-scanner en een dynamische video-analyse. Maak een afspraak via hilversum@run2day.nl of loop gewoon binnen!

Meer informatie

123inkt.nl: veel meer dan inkt en toners

In 2000 lanceerden wij onze webshop voor de verkoop van inktcartridges en toners. Ruim twintig jaar later bedienen we ruim 4 miljoen klanten, zijn we marktleider en verkopen we alles voor op kantoor! Door de allerlaagste prijzen te combineren met een ongekende klantenservice en een razendsnelle levering, slagen we er dagelijks in de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Ons hoofdkantoor zit in het kleine Nederhorst den Berg, maar onze ambities zijn groot: we zijn actief in 10 Europese landen en breiden steeds verder uit. Dat doen we door hard te werken, ambitieus te zijn én leuke dingen te doen. In een open, informele sfeer en met volop groeimogelijkheden. Groei jij met ons mee?

 

Worktobee

Worktobee doet wat de naam zegt; werk bieden om gewoon lekker te leven. Dat doen we door het gemakkelijk te maken om een baan te vinden, erop te solliciteren en snel aan de slag te gaan. We zijn gespecialiseerd in uitvoerende beroepen in de sectoren horeca, klantcontact, logistiek, retail en zorg.

Doordat we werken vanuit kennis en ervaring in de branches waarin we actief zijn, weten we heel goed wat belangrijk is. We hebben goed bedacht wat we anders willen doen dan de andere personeelsbemiddelaars. Geen CV-schuivers dus, maar specialisten die inzetten op best mogelijke switch naar een nieuwe baan

Meer informatieAlef Groep

De Alef Groep vindt en verbindt personeel voor archeologie, bodemonderzoek, erfgoed en musea. De Alef Groep is in 2001 opgericht door ondernemers in de erfgoedsector. Gevoel voor ondernemerschap, oog voor duurzaamheid, verantwoord werkgeverschap en een brede kijk op de samenleving zijn de waarden van waaruit wij werken.
 
In de markten waarin we actief zijn, veranderen wetgeving en marktomstandigheden voortdurend en daarmee ook de wensen en verwachtingen van opdrachtgevers en medewerkers. Wij denken met alle partijen mee en realiseren voor zowel de opdrachtgever als de werknemer de juiste match, voor korte of lange termijn. Wij detacheren en zenden uit. Alef verzorgt uitzendwerk, werving & selectie, en ook verloning (pay-rolling).

Meer informatie

 

Picnic

Picnic is trotse sponsor van de Hilversum City Run! Je kent ons vast van die kleine wagentjes. Maar wist je dat er achter die kleine wagentjes een enorm voordeel schuilt? Het voordeel van geen dure winkels. Bij Picnic vind je namelijk al je wekelijkse boodschappen: altijd gratis bezorgd, altijd supervers en altijd voor lage prijzen. We organiseren tijdens dit event de Picnic Kids run en nog veel meer leuke activiteiten en verrassingen voor de kids! Zien we je daar?

Meer informatie

 

Media Park | David's

Op het altijd bruisende Media Park Hilversum, op het Joop van den Endeplein om precies te zijn, zit David’s. David’s is een restaurant, bar en deli in één, waar de Amerikaanse keuken centraal staat. Je kunt er terecht voor een uitgebreid diner, snelle lunch, goede cocktail of take-away ontbijtje.

David’s is dé centrale plek op het Media Park in Hilversum, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt: van de hardwerkende redacteur en producer tot de baas van RTL of Talpa. Dat is niet alleen de verdienste van het vriendelijke en gastvrije personeel, maar het komt ook door de verschillende functies die zijn gecreëerd in David’s. Door de indeling vind je altijd een plek waar jij op dat moment behoefte aan hebt: een gezellig bakkie koffie op een bank, een goede cocktail aan de kosmopolitische bar, een snelle zakenlunch op het terras of uitgebreid extravagant diner aan de chef’s table.

Dus kom langs voor een uitgebreid diner in het restaurant, bestel een barista coffee of bagel (to-go) in de New York Deli, proost met een goede cocktail in de kosmopolitische bar of plof neer in een van de relaxte banken om die laatste mailtjes weg te werken of voor fastfood op z’n David’s: even lekker snel wat eten voor de opnames beginnen. 

Kortom: Bij David’s is plek voor iedereen op elk moment van de dag.

Meer informatie

 

IMPROVEN

Bij IMPROVEN begint verbeteren met verbinding. Verbinding met de klant, de collega’s en de maatschappij. Als leukste adviesbureau van Nederland begeleiden wij organisaties in transitie op het snijvlak van Finance, Risk en IT met speciale aandacht voor project- en programmamanagement, procesverbetering, informatievoorziening en digitalisering. Met 150 bevlogen en creatieve collega’s behalen wij sámen met de klant aantoonbare resultaten met een bewezen aanpak die wij op maat maken voor elk klantvraagstuk. Onze consultants gaan pas weg als de oplossing werkt en de verandering geïmplementeerd, geborgd en verankerd is. Wij brengen grip en wendbaarheid met werkende oplossingen. Dit met oog voor de mens, zowel binnen de klantomgeving als binnen onze eigen organisatie. Dat is wie we zijn, Improven!

Meer informatie